Skip links

Tarieven en werkwijze

Welkom bij mijn praktijk voor individuele en relatietherapie.

Ik sta klaar om u te helpen bij het bereiken van een betere mentale gezondheid en een gelukkiger leven. Bij mijn therapie heb ik graag alle tijd voor u, daarom bied ik ruime sessietijden aan van 1,5 uur. Mocht u korter in gesprek willen zijn dan kun je dat vooraf aangeven. Mijn ervaring is dat ruimere sessies effectiever zijn.

Voor therapie met koppels of andere vormen waarbij er meer dan één persoon in gesprek is, hanteer ik een minimale sessieduur van 1,5 uur.

De sessies zijn inclusief de tijd voor de administratie (voorbereiding en verslaglegging): 5 minuten per half uur. Dus voor een sessie van een uur 10 minuten en bij een sessie van 1,5 uur 15 minuten.

De tarieven:

Voor afspraken buiten kantoortijd (avond / ochtend) geldt een toeslag van 20%. U krijgt van mij maandelijks een factuur over de geleverde gesprekken. Deze voldoet u binnen 14 dagen na factuurdatum.

Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Bij annuleren binnen 48 uur (ongeacht de redenen) wordt de volledige sessie in rekening gebracht.

Na de sessie krijgt u van mij een factuur toegestuurd, welke u binnen 14 dagen aan mij dient te voldoen. U dient zelf de factuur bij uw verzekering te declareren.

Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn, dan zijn de kosten niet verhaalbaar op de verzekering. In dat geval kunnen we in overleg zoeken naar een goede oplossing. U kunt hierbij denken aan het opvoeren van de kosten bij de belasting aan het einde van het jaar of u kunt werkgever mogelijk vragen om bij te dragen. Dit wordt vaak gedaan omdat de werkgever ook belang heeft bij een mentaal fitte werknemer.

Indien betaling een probleem vormt, kunnen we samen tot oplossingen komen die de druk van de betaling wegnemen.

Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen die kwaliteitseisen stellen aan de therapie die u krijgt en waarborgen dat ik aan de norm voldoe. 

Dit zijn:

  • Het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen), lidmaatschapsnummer 135817
  • De NFG lidmaatschapsnummer 7406
  • RBZC licentienummer 810102R
  • Mijn AGB-codes als therapeut en voor mijn praktijk zijn:
  • Zorgverlener: 90-046263
  • Praktijk: 90-54883

Alle verenigingen hanteren klachtenprocedures. Indien u niet tevreden bent met de therapie kunt u, nadat wij er niet zijn uitgekomen, contact opnemen met één van deze verenigingen om uw klacht voor te leggen.

Contactgegevens

Afspraak inplannen