Skip links

Depressie

sombere gevoelens en/of verminderde interesse of plezier

Als je last hebt van sombere gevoelens en/of verminderde interesse of plezier hebben in bijna alles wat je doet, dan kan het zijn dat je te maken hebt met een depressie. Ik begrijp dat het lastig kan zijn om hiermee om te gaan en dat het je dagelijks leven behoorlijk kan beïnvloeden. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer één op de vijf mensen ooit met een depressie te maken krijgt. Het is daarmee een van de meest voorkomende psychische problemen in Nederland. De oorzaken en gevolgen van een depressie verschillen per persoon.

Bij Mended Minds sta ik voor je klaar om je te helpen bij het vinden van manieren om je beter te voelen en om jouw klachten te behandelen. We werken samen om de oorzaken en gevolgen van jouw depressie in kaart te brengen en om deze te verminderen.

Het belang van je leefstijl

Ik ondersteun je graag en probeer je zoveel mogelijk weg te houden bij medicatie. Wist je dat je zelf door voeding en beweging dezelfde stoffen kan aanmaken als een antidepressivum?

Leefstijl is een belangrijke factor bij depressie en ik kijk graag met jou naar de mogelijkheden. Ik werk daartoe samen met diverse specialisten op deze gebieden. Daarnaast werk ik met Virtual reality waarmee ik op een leuke en toegankelijke manier meer regie kan laten ervaren in de eigen stress. Neem gerust contact op om een afspraak te maken, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met jouw herstel.

Contactgegevens

Afspraak inplannen