Skip links

Relatietherapie

Als de rust in je relatie ver te zoeken is, kan dat voor flink wat stress en frustratie zorgen.

Of het nu gaat om veelvoorkomende miscommunicatie, gevoelens die zijn veranderd of zelfs overspel: soms lijken de verschillen simpelweg te groot om samen op te lossen. Maar maak je geen zorgen, want relatietherapie kan jullie hierbij helpen.

Als psycholoog help ik jullie graag om schadelijke patronen te doorbreken en weer naar elkaar toe te groeien. Samen kijken we naar jullie relatie en op elkaar, en geef ik handvatten om ander gedrag aan te leren. Zo werken we samen naar een hernieuwd vertrouwen in elkaar, of help ik jullie op een fijne manier uit elkaar te gaan, wetende dat jullie er alles aan hebben gedaan om aan jullie relatie te werken.

Gedurende het traject dat we samen ingaan, kan het voorkomen dat ik ervoor kies om jullie ook apart te spreken. Op die manier kunnen we beter aan persoonlijke zaken werken dan wanneer jullie beiden aanwezig zijn. Maar uiteraard zullen we ook steeds samen komen en krijgen jullie verschillende oefeningen en opdrachten mee om elkaar opnieuw te ontdekken. Het is een mooi proces dat zeker de moeite waard is. Voel je vooral uitgenodigd om een afspraak te maken.

Contactgegevens

Afspraak inplannen