Skip links

Burn-out

Ben je op zoek naar hulp bij een burn-out? Bij Mended Minds sta ik voor je klaar.

Een burn-out is een veelvoorkomend probleem, vooral onder mensen die een hoge werkdruk ervaren of zichzelf te veel belasten. Het kan leiden tot gevoelens van vermoeidheid, cynisme en verminderde prestaties op het werk of in andere activiteiten.

Bij Mended Minds beginnen de trajecten voor herstel van een burn-out met een assessment om de aard en de ernst van de burn-out vast te stellen. Zo kunnen we samen de specifieke factoren identificeren die hebben bijgedragen aan het ontstaan van de burn-out en een plan van aanpak ontwikkelen voor herstel.

Aanvoelen en reguleren van jouw stress.

Een belangrijk onderdeel van het hersteltraject is het leren aanvoelen en reguleren van jouw stress. Hiervoor maken we gebruik van een nieuwe en veelbelovende aanpak met virtual reality (VR) therapie. Dit is een laagdrempelige en leuke manier om jouw eigen stress te kunnen onderzoeken en verbeteren.

Daarnaast speelt voeding en beweging een belangrijke rol in ons psychisch welbevinden. We werken daarom samen met specialisten op dit gebied om jou hierin te ondersteunen. Een weerbare mind in een weerbaar lijf, dat is ons motto.

Tot slot: Werken aan mentale veerkracht.

Tot slot wordt er vaak gewerkt aan het versterken van de mentale veerkracht. Samen vormen deze verschillende interventies een integraal onderdeel van het hersteltraject van een burn-out en wordt snel weer grip en regie ervaren op het eigen welbevinden. Het herstelproces wordt hiermee flink verkort en ben je snel in staat om je leven (beter) op te pakken.

We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen en samen te werken aan jouw herstel. Je kunt je aanmelden via deze website of telefonisch contact met mij opnemen. Ik hoop je snel te spreken!

Contactgegevens

Afspraak inplannen